Benvinguda al blog.

Et dono la benvinguda a la Diafreo (línia M), a les Essències florals i a la EFT

Et dono la benvinguda al meu blog! 

Aquí escriuré aspectes relacionats amb la Diafreo i amb el cos, amb les Essències florals i el procés que s’hi pot fer, l’EFT (Emotional Freedom Techniques, també conegut com a Taping), les experiències desbordants i les autocures…

Aquest web és força explicatiu i té la mirada posada en la globalitat dels diferents abordatges que proposo; és per això que aquí em permetré parlar d’aspectes més puntuals, tangencials o curiosos al voltant d’aquests mètodes i el seu àmbit d’aplicació. I ho faré amb la intenció de donar informació, d’ajudar a ampliar consciència sobre algun aspecte, d’ajudar a reflexionar i de donar suport.

Cada part es relaciona amb el tot… ho sapiguem o no.

I, per cert, molts aspectes semblen marginals, petits… però es dona aquella meravella que, com que som un tot, malgrat les compartimentacions que hem necessitat fer per sobreviure, encara que parlem d’un aspecte concret, les paraules tenen ressonàncies amb altres parts en la globalitat de l’ésser.

Per què escric Diafreo “Línia M”?

Vol dir que segueixo la línia de Diafreo que, al llarg d’una part molt important de la seva vida, ha anat desenvolupant la Malén Cirerol. I que continua investigant… (Gràcies, Malén!)

Com decidim si cal fer Diafreo, prendre essències florals o fer taping?

Doncs, d’entrada, escolto la demanda de la persona que ve a consulta i també si té ganes d’abordar el procés bàsicament des del cos o des de la paraula (és a dir, des de la Diafreo o des de la conversa amb el suport d’essències florals). I també escolto el que em sembla que la persona necessita més. I amb tot això present, en parlem i ho decidim. També hi ha força vegades que escollim la Diafreo i donem suport amb essències florals. I l’EFT? L’EFT l’utilitzo quan apareix una experiència desbordant o que es fa difícil de transitar… per poder perdre-li la por, fer-la més amable, anar-la alliberant…

La confidencialitat en un procés amb Diafreo o Essències florals

La confidencialitat és un dels aspectes que permet que les persones se sentin segures i s’obrin a aspectes de la seva interioritat, que permet obrir compartiments tancats que

Si tens preguntes per fer-me o em vols comentar res escriu-me un missatge des de la plana de contactes i et contestaré tant de pressa com pugui.

Si vols rebre el blog al teu correu, aproximadament una vegada al mes, envia’m també les teves dades des de la pàgina de contacte escrivint al missatge “subscripció blog”.

I això es tot per avui. Fins a la propera, si vols!

Mireia

Benvinguda al blog.
Desplaçat dalt de tot