Diafreo

Com arribem a tenir tensions cròniques?

Quan vivim situacions que sobrepassen la nostra capacitat de contenció i/o resposta, reaccionem inconscientment limitant la respiració i tensant la musculatura ja que això ens permet suavitzar, deformar o distanciar-nos prou de l’experiència i  frenar l’expressió emocional del cos.

Si les vivències que ens sobrepassen es repeteixen i són significatives en la història personal, es generen tensions musculars cròniques i inconscients que donen forma, o més aviat, “deformen” el cos, perquè l’allunyen de l’estat en què òrgans, sistema circulatori, nerviós, articulacions… poden desenvolupar millor la seva funció. 

Aquestes tensions també afecten la percepció d’informació i l’expressió emocional.

 

Estic molt contenta amb les sessions. Noto canvis en mi i el meu cos i la meva manera de veure les coses està canviant. Per fi aprenc a reconèixer les meves emocions.

Anabel

Si vols llegir un exemple de com es pot crear una tensió crònica per una situació emocioanl repetida, clica AQUÍ.

L’inici d’una tensió crònica també pot ser físic, motivat pel dolor d’un accident, una lesió o un esforç repetitiu dels que no ens recuperem totalment i, en aquest cas, també ens pot ajudar tornar a harmonitzar el nostre cos.

La Diafreo (Línia M) parteix del desbloqueig i l’harmonització del cos, propicia percebre i acceptar els motius profunds de les tensions cròniques i assajar respostes diferents en un clima de confiança i respecte.

Vaig trobar la diafreo un estiu per casualitat i va ser… Per primera vegada a la meva vida, als 40 anys, vaig tenir consciència del meu cos, tot un descobriment! No me’n sabia avenir! Els meus ossos i músculs parlaven.

Carme S.

La Diafreo et pot ajudar si…
  • notes el cos tens o adolorit i vols equilibrar-lo, tot escoltant si hi ha emocions o actituds implicades.
  • vols tenir més claredat sobre què sents i què necessites  i confies que alliberar tensions cròniques en un entorn d’escolta i respecte t’ajudarà a saber-ho.
  • vols aprendre com funciona el teu cos i  també entendre i actualitzar la relació cos-ment. Aprendre a tenir cura de tu, tinguis l’edat que tinguis.
  • vols poder estar menys a la defensiva, flexibilitzant-te, i/o vols connectar amb la teva força i augmentar la capacitat de contenir-te i sostenir-te emocionalment.

Si vols saber com són les sessions individuals i de grup, fes clic AQUí.

 
Fa més de vint anys que conec la Diafreo i em continua meravellant que profunda, respectuosa i congruent que és amb la vida.

O demana hora al 695494740


Descarrega-ho ARA!


PRIMERS AUXILIS amb essències florals PER A ESTATS D'ÀNIM DIFÍCILS 

Millora el teu estat d'ànim amb aquesta senzilla guia d'essències florals

Hidden Content
Desplaçat dalt de tot