Essències florals

Com és una sessió d’essències florals?

En una sessió d’essències florals parles sobre com estàs, què et passa i com ho estàs vivint. Si et costa, t’ajudo a connectar amb com et sents, et faig preguntes per ajudar a aclarir-te, i estic atenta a detectar les traves que et puguis estar posant sense adonar-te’n. Molt sovint soc poc directiva, t’escolto amb profunditat i això amplifica la teva capacitat d’escoltar-te fins i tot en qüestions que potser en soledat se’t faria difícil encarar.

Cuido el respecte, la connexió i la congruència, perquè et sentis amb confiança d’explorar coses que potser se’t fan difícils, alhora que estic atenta a les teves fortaleses i seguretats perquè t’hi puguis recolzar.

Si en algun moment emergeix una emoció o experiència desbordant, faig servir EFT (Tapping) per tal de poder pacificar i alliberar part de l’emoció i que puguis connectar amb l’experiència i treballar-la amb més serenor.

De vegades soc més directiva, dirigeixo la teva atenció a aspectes que no estan sortint i que em semblen rellevants però, en tot cas, un dels objectius d’un procés amb essències és que aprofundeixis en la teva capacitat d’escoltar-te, de saber què sents, què necessites, de poder-te acompanyar amb respecte i saber quines passes cal fer per tenir cura de tu.

Sempre, i quan dic sempre és sempre, aconsegueix identificar el centre de les turbulències emocionals, «encendre la llum» d’aquella habitació desordenada i caòtica que de vegades porto a la consulta.

Ana M

En acabar la sessió, et proposo un fórmula amb diverses flors i t’explico quins aspectes treballen per tenir una última oportunitat de conversar i acabar d’ajustar la comprensió (tant teva com meva) del que hem estat parlant, i també la fórmula.

La fórmula floral que et dono es prepara posant entre dues i quatre gotes de cadascuna de les essències que t’he proposat en aigua, amb una mica de brandi com a conservant. Les essències estan elaborades amb una tintura mare obtinguda pel mètode de solarització, cocció o geoda de quars, depèn de l’essència i el sistema. Treballo amb el sistema de Bach, de FES Califòrnia, de Bush Austràlia i amb algunes essències d’altres sistemes. 

Essències florals amb Mireia De Yzaguirre

Entre sessions, et prens les essències en la posologia acordada i vas sentint una sensació de suport en les emocions i situacions que se’t feien difícils, alhora que les vas percebent i entenent millor.

Les flors t’han ajudat a sentir-te millor i tenir més percepcions, però son les coses que has fet d’una manera diferent i com les has viscut les que van arrelant el canvi…

Quan notes un canvi significatiu, donem un espai a observar de què esta fet aquest canvi, quins pensaments, quins punts de vista, quines accions has canviat… com ho has fet per passar de la situació inicial a aquesta? 

La Mireia té una combinació única d’intuïció, coneixement i sensibilitat que fa que a cada sessió aprofundeixi subtilment en les meves emocions. 

Beatriz E

Habitualment quan comences un procés amb essències és perquè passes un mal moment i vols suport o perquè s’apropa un moment de canvi i vols ser-ne conscient i encarar-lo amb tanta força com sigui possible o perquè vols tenir un espai on pair i entendre’t i conèixer-te millor. També es poden fer sessions puntuals per afrontar un repte o una situació concreta.

L’acompanyament amb essències florals et pot ajudar si…
  • vols tenir un espai per a tu i confidencial on aclarir-te, mitjançant una conversa respectuosa, sobre què sents, què necessites i quines passes pots fer a partir d’aquí. Un espai on conèixer-te millor i prendre consciència dels patrons que repeteixes.
  • vols suport per gestionar millor les emocions i augmentar la consciència sobre un esdeveniment o un aspecte o qüestió que vols canviar.
  • estàs fent un procés terapèutic, individual o de parella i t’ajudaria tenir un suport en determinades emocions o aspectes per poder aprofundir-hi més o fer-lo menys feixuc o dolorós.
  • vols tenir un espai per a tu en què, alhora, puguis donar un suport puntual amb essències a algú de la teva família que estigui passant un moment feixuc o dolorós (i que ho accepti).

Si necessites saber alguna cosa més per decidir si vols fer sessions, 

O truca al 695494740


Descarrega-ho ARA!


PRIMERS AUXILIS amb essències florals PER A ESTATS D'ÀNIM DIFÍCILS 

Millora el teu estat d'ànim amb aquesta senzilla guia d'essències florals

Hidden Content
Desplaçat dalt de tot