Grup “Recursos per fer les paus amb el passat”.

Grup trimestral “Recursos per fer les paus amb el passat”.

Aquest grup està dirigit a persones que necessiten fer les paus amb el passat ja sigui  perquè massa sovint els afloren records desagradable o perquè no aconsegueixen gaudir del present ja que senten que “el passat va ser millor”o perquè, d’alguna manera es senten condicionades pel seu passat…

Estem parlant, per exemple, de sentiments de culpa i vergonya, de dols mal acabats, de ressentiments, d’enyorances idealitzades, de percepció de fracàs invalidant… 

Potser tu hi podries afegir algun altre sentiment?

Objectius del curs Recursos per fer les paus amb el passat.

Veuràs que m’hi refereixo com a “grup” o com a “curs” i és perquè la proposta té un doble objectiu:

El primer és que tinguis la vivència d’un espai segur, amb uns límits clars regulats per mi, que afavoreixen la percepció i experiència d’un entorn de seguretat, acompanyament i respecte.

El grup propicia compartir i ser escoltat en aquest entorn de seguretat i respecte i alhora aprendre a escoltar des d’aquest mateix marc. Donat que, en part, no tenir aquest suport és el que ens ha dificultat “pair” algunes coses del passat, tenir-lo, aprendre a generar-lo per als altres i per a tu és ben important.

L’altre objectiu és que surtis no només amb l’experiència d’haver fet més les paus amb el passat sinó amb més habilitats i recursos per a continuar fent-ho.

Metodologia de Recursos per fer les paus amb el passat i què hi aprendràs.

El curs es desplegarà a partir de les vostres històries, hi haurà un ventall de recursos que anireu aprenent i experimentant a partir del que vagi succeint i de l’evolució que aneu fent.

Ja t’ho explicaré amb més detall però farem servir alguns recursos de:

Diafreo, treball corporal d’integració

Essències florals

EFT (Emotional Freedom Techniques o Taping)

CNV (Comunicació no violenta)

Co-Escolta

I d’altres que segur que sorgiran a partir de les necessitats dels integrants del grup.

Informació pràctica sobre el curs.

El curs es farà a Sant Cugat, al costat de l’estació de FGC, els divendres d’11 a 13 h i tindrà un preu excepcional de 50 euros mensuals.

Truca’m al 695 494 740 per informar-te sense cap compromís o escriu-me un missatge a través de les xarxes o de l’apartat “contacte” del web.

El grup és presencial i puntualment es podrà fer en línia si això permet no perdre’s alguna sessió.

Aquest curs no pretén substituir cap teràpia individual ni assessorament mèdic o psicològic que puguis haver de menester, sinó augmentar els teus recursos per cuidar-te.

Les mans simbolitzen la Diafreo, el Taping, el contacte, la cura i la flor, una Pink Flannel Flower, simbolitza l'agraïment (que treballa aquesta flor) i les Essències florals
Grup “Recursos per fer les paus amb el passat”.
Desplaçat dalt de tot