Sobre mi

Cada sessió em permet estar present, en contacte, oberta a l’esperança i a la vida, que, per mi, inclou tots els colors i sentiments.
Em sento afortunada per tot això.

Als trenta anys vaig dir-me que treballar ocupa massa hores com per no fer-ho en alguna cosa que realment m’agradés, sabés fer bé i encaixés amb els meus valors i vaig adonar-me que volia una feina que impliqués el cos i les emocions. I una amiga em va dir: tu el que busques és la Diafreo… I tenia raó!

Des de llavors em vaig formar en Diafreo, em vaig professionalitzar i, més endavant, vaig incorporar a les sessions un recurs que a mi m’estava anant molt bé des que l’havia descobert als 17 anys: les essències florals (Sistemes de Bach, FES Califòrnia i Bush Austràlia).

Mireia De Yzaguirre Diafreo i Esseències florals

Actualment veig en consulta persones a qui els fa mal el cos i entenen que hi ha una relació cos/ment, persones a qui “els fan mal” els sentiments o que volen encarar un conflicte, un aspecte o una àrea de la seva vida de manera diferent a com ho han fet fins ara. Si vols saber com viuen el procés i els resultats que tenen llegeix els testimonis a les pestanyes de Diafreo i Essències florals.

M’agrada molt com la Mireia m’acompanya en les sessions de Diafreo. La sento una gran professional i m’arriba molt la seva part humana. Em sento cuidada, escoltada i amb tota confiança per entregar-me als meus sentits i entrar als meus espais més profunds.

Mireia

En destacaria la cura a crear un espai segur, de molta confiança i, alhora, una relació molt clara i concisa que comença i acaba a la consulta. Honradesa, respecte, afecte, acció, saviesa.

Susanna

logo Mireia De Yzaguirre
Mandala Mireia De Yzaguirre

El logotip me l’ha fet la jove artista Alicia Gonzàlez-Hidalgo. Les mans simbolitzen la Diafreo, el contacte i la cura i la flor (una Pink Flannel Flower), les essències florals i l’agraïment, també, ja que l’essència floral australiana que en prepara el sistema Bush ajuda a obrir el cor i a desenvolupar l’agraïment i, per tant, l’alegria de viure. Estimo aquesta essència! I per això també vaig demanar a l’Elena Sanfeliu (Artdànima) que crea mandales  (estructures de dissenys concèntrics que tenen com a objectiu endinsar-se en un estat meditatiu) que me’n fes un que expressés l’energia d’aquesta flor i també la del meu treball.  Ella va connectar amb l’energia d’expressar-se des del cor i ho va reflectir en aquest mandala.

El color magenta que m’acompanya visualment, l’he triat perquè quan el miro em transmet energia, alegria i calidesa, i també perquè és un color que ajuda a la transformació.

O truca’m al 695494740 . 


Descarrega-ho ARA!


PRIMERS AUXILIS amb essències florals PER A ESTATS D'ÀNIM DIFÍCILS 

Millora el teu estat d'ànim amb aquesta senzilla guia d'essències florals

Hidden Content
Desplaçat dalt de tot